Bestellen en Informatie

Welkom op de website www.BestelLuchtfoto.nl

BestelLuchtfoto is de website voor het bestellen van 2016 luchtfoto’s. Heel Nederland is beschikbaar en de luchtfoto’s worden uitgeleverd als TIF of ECW bestanden. Standaard zijn 25 cm/pixel resolutiebeelden beschikbaar. Twee voorbeeld-foto's ziet u afgebeeld. Mocht u minder gedetailleerde beelden nodig hebben (of oudere beelden) dan is dit ook mogelijk.

De minimum prijs bedraagt EUR 50,00 excl. BTW per bestelling en voor dat geld krijgt u een luchtfoto van een gebied van 1 km2. Wilt u een groter gebied dan wordt de prijs hoger. Heel Nederland en het grensgebied met België en Duitsland zijn beschikbaar. Tijdens de bestelprocedure ziet u een beeld met een lage resolutie, maar u ontvangt een recent en gedetailleerde 2016 luchtfoto.

Om een totaalprijs te bepalen hoeft u niet ingelogd te zijn. U kunt het gewenste gebied kiezen door middel van een rechthoek-selectie; u ziet de prijs dan direct afgebeeld onder in het bestelscherm.

Wilt u een bestelling plaatsen dan moet u zich echter registreren. We gaan vertrouwelijk om met uw gegevens. Uitlevering vindt plaats op rekening (alleen voor bedrijven) via een download link.

U kunt verder gaan door op één van onderstaande knoppen te drukken.